Labdarúgás

2024.02.10. 18:23

Négy gólt lőttek a paksiak a Kaposvárnak a szombati felkészülési meccsen – képgalériával!

Magabiztos győzelmet aratott a kaposváriak ellen a Paksi FC második csapata a szombati felkészülési mérkőzésen.

Teol.hu

A paksi fiatalok magabiztos győzelmet arattak a szombati felkészülési mérkőzésen

Fotó: Molnár Gyula

Paksi FC II–Kaposvári Rákóczi 4–1 (1–0)
Paks, I. félidő: Borsos – Perger, Binder, Pupp – Győrfi, Horváth, Ignácz, Lapu – Jász, Pesti, Palóka. II. félidő: Kovács – Perger, Ádám, Babos – Győrfi (Kis, 70.), Máté, Répási, Szabó – Halóka, Pesti (Szauer, 70.), Marosi. Vezetőedző: Kindl István. Kaposvár: Horváth F. – Rituper, Czimmermann, Heil, Szigeti – Bíró D., Szederkényi, Pintér M., N. Mazzonetto – Ötvös, Mayer M. Csereként pályára lépett: Barkóczy (kapus), Szabó M., Hampuk, Magyar M., Pusztai, Lakatos, Hász, Németh M. Vezetőedző: Székely Tibor. Gólszerzők: Marosi (2), Pesti, Répási, illetve N. Mazzonetto. 

„Reálisan kell néznünk a mai edzőmérkőzést, mert ellenfelünk ezúttal úgy gondolta, jó néhány alapemberét pihenteti – összegett Kindl István, az atomvárosiak vezetőedzője. – Ennek ellenére örülök az eredmények, ami bármennyire is másodlagos ilyenkor. Fiatal csapatunknak jól esik minden sikerélmény, még akkor is, ha ezt egy meggyengített Kaposvár ellen értük el. Az első félidei játékunkkal maximálisan elégedett vagyok, kontrolláltuk a mérkőzést, sok labdát szereztünk ellenfelünk térfelén, és ha a végjátékokban pontosabbak vagyunk, nagyobb különbség lehetett volna a szünetre. A védekezésünkben volt néhány hiba, ami szerdán nem jelentkezett, egy ilyen után Borsosnak ziccert kellett hárítania. A második játékrészben mindkét oldalon egy erősen felforgatott csapat futballozott. Sok volt a pontatlanság, adok-kapok alakult ki, amiből mi jöttük ki jobban, és további három szép gólt szereztünk kiváló támadásokat követően. Fejlődünk, elégedett vagyok a srácokkal, nemcsak ezen a mérkőzésen, az elmúlt hetekben nyújtott munkájukkal egyaránt” – fogalmazott a szakember a paksi klub hivatalos honlapján.

A Paksi FC II szerdán a Szekszárdi UFC vendégeként lép pályára. A szekszárdiak szombaton a Bonyhád-Majos ellen győztek 2–0-ra – a beszámolónkat itt találja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!