Kosárlabda

2024.02.24. 13:29

Nem volt esélye Veszprémben az Atomerőmű foghíjas csapatának

Gyorsan komoly hátrányba került az Atomerőmű SE U23-as csapata a péntek esti, veszprémi bajnokiján, így a folytatásban nem is volt esélye.

Teol.hu

A paksi fiatalok nagyot harcoltak, de a sok hiányzójukat nem bírták el

Fotó: MKOSZ

Morgen Frigyes alakulata az első két negyedet nagyon elszúrta az NB I/B-s bajnokság Zöld csoportja pénteki összecsapásán. A bakonyiak 68, a paksiak pedig csupán 27 pontot tudtak összehozni húsz perc alatt, így hibába lett kiegyenlített a meccs a szünet után igazából akkor már nem volt tét. Tegyük hozzá, hogy a piros-kékek rendkívül tartalékosan álltak fel, így megkönnyítették a hazaiak dolgát. 

Sajnos rendkívül tartalékosan tudtunk érkezni a mai napra. Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert mindenki igyekezett a saját fizikai határain belül jól teljesíteni. Gratulálok a Veszprémnek és további sok sikert kívánok nekik” – összegzett a paksiak vezetőedzője.

Férfi NB I/B, Zöld csoport, 21. forduló
Veszprém Kosárlabda Klub–Atomerőmű SE U23 115–70 
(32–10, 34–17, 23–17, 26–26). Veszprém, V: Jakab L., Gruber N., Szőts D. Atomerőmű SE: Pajor D. 15/9, Arnold 11, Inalegwu 11/3, Pajor K. 10, Bene 9/9, Sáfrán 5, Nagy 5, Arató 2, Strasszer 2, Solymosi, Barcza.  

A paksiak 12 győzelemmel és 9 vereséggel az ötödik helyen állnak, és a 22. fordulóban, március elsején a Békéscsabai KK-t fogadják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!