Kosárlabda

2024.02.15. 08:14

Sebastjan Krasovec: voltak jó momentumok, de nagy visszaesés is,

Voltak jó momentumaik, de visszaesés is, mondta Sebastjan Krasovec, az Atomerőmű SE vezetőedzője a zalaiak elleni szerdai győzelem után.

Teol.hu

Sebastjan Krasovec a győzelemnek örül, de látja azt is, hogy mik voltak a hibák

Fotó: Molnár Gyula

„Gratulálok a csapatomnak, fontos győzelem volt a mai. A DEAC elleni vereség után nem voltunk egyszerű helyzetben a csapatban is történtek változások és a kémia sem volt a megfelelő, ezen mindenképpen dolgoznunk kell majd. Boldog vagyok, hogy sikerült győznünk, voltak jó momentumok, de nagy visszaesés is, ezen is javítani kell. Gratulálok a ZTE-nek is, keményen játszottak és extra dobásokat vállaltak, a végére egylabdás meccs lett. Szerencsések vagyunk, hogy ez most összejött, ebből tudunk építkezni a következő öt mérkőzésre. A rájátszásba kerülés a cél” – értékelte a találkozót Sebastjan Krasovec, az Atomerőmű SE vezetőedzője az összecsapást követő sajtótájékoztatón.

Mint arról beszámoltunk, a paksiak 90–88-ra nyerték meg a zalaiak elleni bajnokit, újabb fontos lépést téve ezzel a felsőházi rájátszásba kerülés felé. 

„Jól kezdtük a mérkőzést, mint mindig, a félidőig azonban hat pontra tudtak zárkózni a zalaegerszegiek. Nem engedhetjük meg, hogy ilyen nagy előnyt leadjunk, ezen dolgoznunk kell majd, erre a szünet tökéletes lesz. Nagyon fontos győzelem volt a mai, ebben a ligában nincsenek könnyű meccsek, büszke vagyok a fiúkra!” – tette hozzá Mario Ihring, az ASE irányítója. 

A válogatott Európa-bajnoki selejtezői miatt most hosszabb szünet jön a bajnokságban, a paksiak március másodikán az Alba Fehérvár otthonában folytatják az alapszakaszbajnokságot, amelyből még öt mérkőzésük van vissza. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!