Kosárlabda

2024.02.12. 11:31

Studer Ágnes: Sokáig fog ez a meccs kísérteni (videóval)

Studer Ágnes szerint a spanyolok második félidei védekezésével nem tudtak mit kezdeni, emiatt olvadt el tetemesnek látszó előnyük, s ez egyben a magyar női kosárlabda-válogatott olimpiai szereplésébe is került.

Teol.hu

Studer Ágnes szerint a spanyolok második félidei zónavédekezésével nem tudtak mit kezdeni

Fotó: Árvai Károly

A spanyoloktól elszenvedett drámai vereség után kisírt szemmel állt a Nemzeti Sport kamerája elé Studer Ágnes, aki benne kavargó érzéseiről 

„Szomorú vagyok nagyon, csalódott és mellette dühös is, mert erre a mérkőzésre tényleg úgy jöttünk ki, hogy abszolút nyerni szeretnénk, nem néztük előtte, hogy a Kanada–Japán meccsen mi lesz, saját magunkra akartuk bízni. Annak nagyon örültem, hogy ilyen jól kezdtük a mérkőzést, de a második félidőben változtattak a védekezésükön, beálltak zónázni, és a ritmusunkat, amiben előtte játszottunk, teljesen szétverték. Nem nagyon találtuk a megoldást, hogyan tudnánk kosarat dobni. Látszódott, mivel jó lett a védekezésük, nagy önbizalmat kaptak, a mi védekezésünk meg lapos lett, és nagyon sok kosarat kaptunk” – fogalmazott a francia Carolo Basket szekszárdi nevelésű irányítója.

A videóban beszél arról, mikor érezte először azt, hogy baj lehet; tud-e pozitívumot találni a tornában, illetve meddig fogja kísérteni ennek a meccsnek a rémképe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!