Karate

2024.02.26. 06:33

Tanulságos hétvégén vannak túl a faddi és a tolnai karatékák

Mozgalmas, tanulságos és eredményekkel teli hétvégén vannak túl a Faddi SE és a tolnai Tanren Karate Sportegyesület versenyzői.

Teol.hu

A klub kata csoportja itthon maradt és verseny szituációkkal mérkőzött egymással, míg kumite versenyzőik Törökbálintra látogattak, ahol a Yama SE és a Bushido Viadukt SE versenyzőivel közös gyakorlás volt a cél. Ruip Zsófia, Schvarcz Péter és Gyimesi Balázs mesterek tanítványaival fergeteges edzés sikeredett, megállapíthatták, hogy a hozadéka hosszú távon előnyös lesz minden sportoló számára.

Szombaton pedig következett az első verseny, mégpedig a szombathelyi Sakura Kup. Mint a közösségi oldalon írják, ez egy kis verseny, amely a felnevezési lehetőségeivel remek gyakorlási színtérnek bizonyult, így a sok meccs mögött valóban megérdemelt érmek bújnak meg. 

Eredmények. 1. helyezettek. Kata versenyszámban: Berecki Kármen (2), Bognár Ádám, Kirtyán Zita, Bali Anna (2), Tüdő Patrik. Kumite versenyszámban: Bali Levente (2), Tüdő Patrik (2), Kirtyán Gábor, Lukács Bence. 2. helyezettek. Kata versenyszámban: Bognár Nóra, Tüdő Flórián. 3. helyezettek. Kata versenyszámban: Bognár Nóra, Bognár Ádám, Kirtyán Zita. Kumite versenyszámban: Tüdő Flórián, Tüdő Patrik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!