Labdarúgás

2024.03.12. 17:06

A Miskolci Rendőrkapitányság üzent a Paksi FC szurkolóinak

Lassabb lesz a beléptetés, és szigorúan figyelni fognak rá, hogy pirotechnikai eszközök ne kerüljenek be a stadionba.

Teol.hu

A DVTK Aréna az egyik legújabb magyarországi stadion

Fotó: Dömötör Csaba

Hosszú útra indul a Paksi FC, amely szombaton 15.30 órától Miskolcon, a DVTK otthonában lép pályára. A találkozó előtt a Miskolci Rendőrkapitányság közleményt juttatott el a paksi klubhoz.  

„Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására” – írták.

A stadion kapuit szombat 14.30 órától nyitják meg a szurkolók számára.

A rendőrség kéri, hogy az autópályán érkező szurkolók az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: M30-as autópálya Miskolc-Centrum lehajtója (régebben Miskolc-Dél lehajtó volt) – Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – DVTK Stadion.

A tabella második helyén álló Paksi FC az előző fordulóban 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a DVSC-vel, míg a miskolciak 2–1-re győztek idegenben a Mezőkövesd Zsóry FC ellen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!