Ökölvívás

2024.03.20. 10:15

Biztató bunyóval rukkoltak elő a paksi fiatalok a komlói emlékversenyen

Nagyon jól teljesítettek a Paksi SE ökölvívói a Komlón megrendezett emlékversenyen, amelyen bizonyították, hogy kiváló munka folyik az atomos műhelyben.

Teol.hu

A paksi fiatalok a komlói versenyen is letették a névjegyüket

Fotó: Paksi SE

Az év első nagyobb megmérettetése várt a Paksi SE tehetséges öklözőire. Az elmúlt hétvégén Komlón, a II. Farkas Béla emlékversenyen léptek kötelek közé. Ahogy azt a klub internetes oldala írja: ismét bizonyította életképességét a komlói ökölvívás, hiszen népes mezőnnyel tudták megrendezni ezt az emlékversenyt. A komlói edzőlegendáról elnevezett viadalon hét egyesület huszonkilenc pár versenyzője lépett kötelek közé, a PSE nyolc versenyzővel képviseltette magát, és az évkezdéshez mérten remek eredményeket szállítottak az atomos fiatalok, akiknek edzői remek visszacsatolást kaptak versenyzőik kapcsán a folytatást illetően. 

A klub edzői így értékelték a fiatalokat:
U9: Horváth Krisztián (46 kg) bemutató mérkőzést bokszolhatott, ami élete első meccsét is jelentette egyben, amin kiválóan helyt állt.
U12: Nyári Máté és Nyári Bence a tőlük megszokott és elvárt lendülettel bokszolták le a mérkőzést, habár Ők is bemutató mérkőzést vívtak.
Serdülő: Szombat Benedek (46 kg) végig nyomás alatt tartva hazai ellenfelét nyerte mérkőzését.
Junior: Nyári Dávid (52 kg) határozott és kemény bunyóval már az első menetben be tudta fejezni a meccset.
Junior női: Orsós Kármen (75 kg) magabiztos és könnyed fellépéssel harcolta végig a mérkőzést, és elnyerte el a legharciasabb címet.
Felnőtt női: Sebestyén Daniella (81 kg) a tavalyi magyar bajnok ellen diadalmaskodott egy kiváló és taktikus bunyóval.
Felnőtt férfi: Vasadi Erik (67 kg) remek bunyóval, az edzői utasítást végig betartva idő előtt be tudta fejezni élete első mérkőzését.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!