Női foci

2024.03.30. 16:19

Fontos mérkőzésen maradt pont nélkül a Szekszárd hazai pályán – képgalériával

Nem sikerült az előzés a Szekszárdi WFC-nek, amely hazai pályán 3–2-re alulmaradt az Astrával szemben a Simple Női Liga NB I szombati játéknapján.

Teol.hu

Brianna Taylor (jobbra) duplája is kevés volt a pontszerzéshez

Fotó: Kiss Albert

A huszadik percben már kétgólos hátrányban voltak a sárga-feketék, a szünet előtti perceket azonban megnyomták a hazaiak és Brianna Taylor révén összejött a szépítés. A mentális előnyét ugyanakkor korán elveszítette a Szekszárd azzal, hogy öt perccel a második félidő kezdete után ismét gólt kapott. Nagyot küzdött az egyenlítésért a vendéglátó, de az amerikai csatár második gólján kívül semmi nem akart összejönni.

A tabellán nyolcadik helyen álló Szekszárd így már négy mérkőzés óta nyeretlen a bajnokságban, és most már inkább hátrafelé kell figyelnie, hiszen a mögötte álló Szeged két mérkőzéssel kevesebbet játszva vesztett pontok tekintetében megelőzi a WFC-t.

Simple Női Liga NB I, 17. forduló
Szekszárdi WFC–Astra HFC-Üllő 2–3 (1–2)
Szekszárd, v.: dr. Hegyi (Bizderi, Juhász D.)
Szekszárd: Janecz – Schell, Acsádi P., Jáhn,  Zahár (Prigli, a szünetben) – Kágyi K., Vári, Kovács Zs. – Kiss G., Nagy-Cseke V. (Kágyi R., 55.), Tayor
Astra: Schvirján – Csolti, Balogh O., Gelb, Kós, Szakonyi (Antalicz, 62.), Vicsek, Vidács, Pap N., Véninger, Tatai
Gólszerző: Taylor (43., 79.), illetve Szakonyi (20., 50.), Kós (14.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!