Labdarúgás

2024.03.31. 18:26

Megint döntetlent játszott a bennmaradásért harcoló Szekszárdi UFC (képgalériával)

Megvolt az esélye a szekszárdi csapatnak a győzelemre a kaposváriak ellen, de nem sikerült megszerezni a három pontot érő találatot.

Teol.hu

Lékó Rolandék (középen) egy pontot otthon tartottak

Fotó: Kiss Albert

Egymás után a harmadik bajnokiján maradt veretlen az NB III-as Szekszárdi UFC, amely 1–1-es döntetlent játszott az osztály élcsapatai közé tartozó Kaposvári Rákóczival. Mészáros István együttese a dunaújvárosiak ellen aratott 2–0-ás sikert követően egy hete Mohácson végzett 1–1-re, most pedig a somogyi vármegyeszékhely csapatával döntetlenezett. Jól játszottak a sárga-feketék, akiknek simán megvolt az esélyük a győzelemre, de végül (a második félidőben Pomozi Zoltán remek védésekkel járult hozzá a döntetlenhez) meg kellett elégedniük az egy ponttal. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, a 22. fordulóban
Szekszárdi UFC–Kaposvári Rákóczi 1–1 (1–1)
Szekszárd, v.: Nyekita B. (Kulcsár D., Szabados D.). Szekszárd: Pomozi – Fekete M., Péter A., Füredi, Ágics, Béla D. (Ulbert, 76.) – Kiszely (Tóth D., 63.), Lékó – Budai, Keresztes Z. (Paksi D., 80.), Tokody (Csapó, 76.). Vezetőedző: Mészáros István. Kaposvár: Horváth F. – Mazzonetto A. (Bíró D., 68.), Heil, Babinszky, Hampuk (Mayer M., 68.), Szederkényi, Ekker, Horváth B., Pusztai D., Harsányi, Gál. Vezetőedző: Székely Tibor. Gólszerzők: Fekete M. (15.), illetve Babinszky (12.). 

A következő fordulóban, április 7-én, vasárnap az érdiek vendége lesz az UFC. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!