Labdarúgás

2024.03.24. 17:15

Tóth első és Kocsis szögletgólja is kellett a Paks győzelméhez

A Paksi FC második csapata egygólos hátrányból fordítva nyert 3–1-re a Kaposvári Rákóczi FC vendégeként az NB III-as focibajnokság hétvégi fordulójában.

Berg Sándor

Kocsis Bence szögletből tekert szép gólt a Kaposvár kapujába

Fotó: Molnár Gyu

Az NB I-es szünetet kihasználva Horváth Kevin, Kocsis Bence és Tóth Barna játszott vissza az élvonalbeli keretből, utóbbi szűk fél óra játék után egy szép támadás lezárásaként tizenöt méterről, félfordulatból lőtte ki a jobb oldalt. Némileg árnyalt a képen, hogy a Kecskemétről télen érkezett támadó első paksi gólja egyenlítést ért csapatának. 

A félidei szünetre viszont már előnnyel mentek az atomvárosiak, miután Kocsis szöglete érintés nélkül hullott be a hosszú felső sarokba. A második félidőt végig kézben tartották Kindl István fiataljai és több helyzetet dolgoztak ki vendéglátóiknál. Az újabb találatra a hajráig várni kellett, akkor Tóth megcsúsztatott labdáját a jobb oldalon sokat dolgozó Győrfi Milán közelről, éles szögből varrta be a léc alá.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 21. forduló
Kaposvári Rákóczi FC–Paksi FC II 1–3 (1–2)
Kaposvár, v.: Maml (Sáfárik, Topálszki)
Kaposvár: Horváth F. – A. Mazzonetto, Pintér M., Babinszky, Hampuk Á., Bíró D., Szederkényi, Ekker, Pusztai, Harsányi, Gál M. Edző: Székely Tibor
Paks II: Borsos – Babos, Ádám D., Lépő – Győrfi, Jász, Horváth K., Lapu – Kocsis B. – Tóth B., Pesti Z. Edző: Kindl István
Gólszerző: Hampuk Á. (12.), illetve Tóth B. (29.), Kocsis B. (37.), Marosi (89.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!