Labdarúgás

2024.04.06. 11:00

Ádám Martinnal a kezdőben nyert újra az Ulszan

Az Ulszan HD hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Suwon FC-t a dél-koreai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. Ádám Martin, a magyar válogatott csatára a kezdőcsapat tagja volt.

Teol.hu

A címvédő gárda három nyeretlen (két döntetlen, egy vereség) bajnoki mérkőzés után talált vissza a győzelem útjára, amivel átmenetileg visszavette a tabella első helyét a vasárnap pályára lépő Pohangtól. Az Ulszanban kezdőként kapott helyet Ádám Martin, aki az 57. percben sárga lapot kapott, egy perccel később pedig, még 1–0-s állásnál lecseréltek.

Ádám Martin harmadszor volt kezdő a bajnokságban
Ádám Martin harmadszor volt kezdő a bajnokságban
Forrás: Ulsan HD

A Paksi FC korábbi magyar válogatott csatára harmadszor volt kezdő a K League 1 idei szezonjában, ahol négy bajnokin 235 perc alatt két gólt jegyzett. Mindkettőt az Incheon elleni bajnokin, ami az ő duplájával végződött 3–3-ra.

Az Ulszan legközelebb április 13-án a jelenleg alsóházat érő nyolcadik helyen álló Gangwonhoz utazik, majd jön a japán Yokohama F Marinos elleni elődöntős párharc a Bajnokok Ligájában. Az első felvonást április 17-én hazai pályán játsszák Ádám Martinék, a visszavágót egy héttel később rendezik a szigetországban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!