Kosárlabda

2024.04.21. 16:05

Mielőbb be akarja biztosítani NB I-es tagságát az Atomerőmű SE

Erről beszélt az oroszlányiak elleni, szombati bajnokin kivívott győzelem után Sebastjan Krasovec, az Atomerőmű SE vezetőedzője.

Teol.hu

Mario Ihring (a labdával) 16 pontja mellé 9 gólpasszt is kiosztott

Fotó: Hoffartne Kati

„Először gratulálni szeretnék a srácaimnak ehhez a fontos győzelemhez, hiszen szeretnénk a ligában maradni, s ezt amilyen gyorsan csak lehet, be akarjuk biztosítani – mondta Sebastjan Kasovec. – Remek első félidőt játszottunk, remekül dobtunk, a hárompontosokat is, főként Géringer Gergő. Aztán a harmadik negyedben kicsit ellustultunk, visszaengedtük az OSE-t. A végére újra összeálltunk és így összejött ez a szoros, de rendkívül fontos győzelem” – fogalmazott a paksiak vezetőedzője a 97–90-es siker után.

„Először is gratulálok a csapatomnak és az Oroszlánynak – mondta Géringer Gergő. – Egy nagyon hajtós mérkőzést játszottunk, úgy érzem sikerült mindent betartanunk, amit az edzőnk kért tőlünk, a támadó lepattanókat jól limitáltuk, és örülök, hogy sikerült behúzni ezt az idegenbeli győzelmet. Készülünk a következő mérkőzésre a Körmend ellen” – zárta.

A másik két alsóházi mérkőzésen: Kaposvár–Körmend 96–86, Szeged–Kecskemét 105–98. 

Az állás a playoutban: 1. MVM OSE Lions 10, 2. Atomerőmű SE 9, 3. Egis Körmend 9, 4. SZTE-Szedeák 8, 5. Duna Aszfalt DTKH Kecskemét 7, 6. Kometa Kaposvári KK 3 ponttal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!