Labdarúgás

2024.05.29. 20:15

A Kakasd SE jutott fel a Mol Magyar Kupa főtáblájára (képgalériával)

Takács Norbert csapata legyőzte a Dombóvár FC-t a Tolna Vármegyei Kupa bronzmérkőzésén, ezzel feljutott a Mol Magyar Kupa főtáblájára. A Kakasd SE tizennégy év után mehet a legjobbak közé.

Rónai Gábor

A Kakasd SE nagy csatában múlta felül a Dombóvár FC-t a Tolna Vármegyei Kupában

Fotó: Rónai Gábor

A Kakasd SE együttese rendkívül nagy csatában múlta felül a dombóváriakat, s szerzett jogot arra, hogy 2010 után ismét megmutassa magát a főtáblán. Akkor a Bognár György által dirigált NB II-es Bajával találkoztak a kakasdiak, s 7–1-es vereséget szenvedtek.

A kakasdiak nagyszerű évet zártak, a kupában és a bajnokságban is bronzérmesek lettek (Fotó: Rónai Gábor)

A mostani meccsen Farkas András és Réti Dániel talált be hazai részről, míg a vendégek gólját Jenei Bálint szerezte. Jó kis idényt zárnak a kakasdiak, akik a kupabronz mellett a bajnokságban is bronzérmet szereztek.

A Mol Magyar Kupa főtáblájára Tolnából a Kakasd SE mellett a győztes Bonyhád VLC és a döntős Faddi SE jutott fel. 

Tolna Vármegyei Kupa, bronzmérkőzés
Kakasd SE–Dombóvár FC 2–1 (1–1)
Kakasd, v.: Czagány Z. (Huszár Zs., Hauck Á.)
Kakasd: Siklósi – Guzorán P., Réti D. (Sztruhár B., 90.), Adorján Á., Bús – Tamás Á. (Gábor G., a szünetben), Török Á. (Sebestyén M., 90+1.), Mayer, Kapéter D. – Vodli (Márk A., 60.), Farkas A. (Fürst, 79.). Edző: Takács Norbert
Dombóvár: Nagy Sz. –  Martinka, Právics, Borbély Á., Reizinger – Párkányi (Bognár F., a szünetben), Hetesi (Szatmári I., 67.), Fila – Horváth Á. – Jenei B., Orsós T. Edző: Horváth Zoltán
Gólszerző: Farkas A. (5.), Réti D. (47.), illetve Jenei B. (2.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!