Teol.hu videó

2024.05.18. 21:49

Bognár György: a csütörtök hajnalig tartó összetartás meglátszott a csapaton

Berg Sándor

Fotó: Molnár Gyula

„Az eredménnyel elégedettek lehetünk, a csütörtök hajnalig tartó összetartás meglátszott a csapaton, azokon is, akiknek frissebbnek kellett volna lenniük – fogalmazott Bognár György, utalva a Magyar Kupa-győzelem utáni ünneplésre. – Sok lehetőségünk volt a két kihagyott tizenegyes mellett is, úgyhogy megérdemelten nyertünk. Kényelmesen játszottuk, elégedett az utolsó tizenöt perccel vagyok, a második ivószünetben kértem, hogy próbáljuk az ellenfél térfelén tartani a labdát, ez nagyjából megvalósult.”

A 2–1-es győzelemre végződő mérkőzést követő sajtótájékoztatón újságírói kérdésre a vezetőedző elmondta, meg lehetne szokni ezeket az eredményeket, amiket négy nap alatt elértek, de ez egy kivételes szezon volt a klub, a játékosok és a saját életében is. Magáról elmondta, nem egy olyan ember, aki kiugrik a bőréből örömében, de boldog az elért sikerek miatt.

A jövőről elmondta, szép eredményt értek el a kupában és a bajnokságban, de nem áll meg az élet, háromhetes szünet után neki kell vágniuk a felkészülésnek.

„Az Európa-ligában már július 11-én mérkőzés van. Rövid felkészülés lesz, így van min agyalni. Szerencsére ebben a klubban megvan az állandóság, így a keret magjában nem várok nagy mozgást. Ez azért is kiváló, mert ha újításokkal próbálkozunk, és az nem működik, visszanyúlunk a régiekhez, ami működik” – zárta Bognár György.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!