Ünneplés

2024.05.19. 09:05

Így ünnepelt együtt szurkolóival a paksi csapat az Atom téren (galériával, videóval)

A Kisvárda elleni szombati bajnoki záróforduló után az Atom téren ünnepeltek együtt a Paksi FC játékosai a szurkolókkal.

Teol.hu

Több százan várták a paksi labdarúgót az Atom téren

Fotó: Molnár Gyula

Az elmúlt napokban kijutott a jóból Pakson, a labdarúgócsapat előbb ötvenkétezer ember előtt történelmi Magyar Kupa-győzelmet aratott a Puskás Arénában, majd szombaton a Kisvárda legyőzésével tizenhárom év után ismét ezüstérmes lett az élvonalban.

A sikeres szezon lezárásaként az Atom térre hívta szurkolóit a Paksi FC, az éjszakába nyúló ünnepségen több százan köszöntötték az aranylábú atomvárosi labdarúgókat, stábtagokat, vezetőket, akik magukkal vitték a bajnoki másodiknak járó üvegvázát és a Magyar Kupa-trófeá t is és órákig beszélgettek, fotózkodtak és autogramokat osztogattak a tömegben.

Kijárt az ünneplés a játékosoknak, hiszen a klub történetében másodszor, 2011 után először végzett dobogón az élvonalban a PFC, amely ezzel kivívta az indulási jogot a nemzetközi kupában. Éppen ezért a nyári szünet nagyon rövid lesz, június 17-én már edzésre kell jelentkezniük a játékosoknak. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) másnap tartja az Európa-liga selejtezőinek sorsolását, aminek első körét július 11-én és 18-án rendezik a Paks részvételével.

A Nemzeti Sport Online videója

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!