Darts

2024.05.29. 10:30

Komlói versenyző vitte el a kupát a Szekszárd Openről

Másodszor jöttek össze a régió legjobb versenyzői a tolnai vármegyeszékhelyen. A Szekszárd Opent ezúttal egy komlói fiatalember nyerte meg.

Teol.hu

A verseny dobogósai, középen a győztes Jóni Milán

Fotó: Beküldött kép

Nem sikerült jól a Szekszárd Open a házigazda Alisca Darts versenyzői számára. Az idei első versenyen Fehér János nyert, Hajdu Sándor és Horváth Andor pedig bronzérmes lett, most viszont egyetlen hazai játékos sem tudott felállni a dobogóra, az összes díjat elvitték, amire régen volt példa. 

A megmérettetésre harmincnégyen adták le nevezésüket, és a győzelem végül annak a komlói Jóni Milánnak jött össze, aki végig magabiztosan játszott, és csupán döntős ellenfelének, a paksi Kovács Botondnak sikerült legeket lopnia tőle. Az Alisca Darts játékosai közül Sára Krisztián és Lénárt József teljesített a legjobban, mindketten az ötödik helyen végeztek.

II. Szekszárd Open.
Az elődöntőben: Kovács Botond–Varga Attila 3–1, Jóni Milán–Vadas Róbert 3–0. A döntőben: Jóni Milán–Kovács Botond 4–2. 

Végeredmény: 1. Jóni Milán (T20 DC), 2. Kovács Botond (Paksi DSE), 3. Varga Attila (Mesterhármas DC), 3. Vadas Róbert (Szombathelyi DC)

Legmagasabb kiszálló: Hajdu Sándor (Alisca Darts), 125 pontról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!