Átigazolás

2024.05.29. 14:44

Kisvárdáról érkezett a Paksi FC első nyári erősítése

Ötvös Bence személyében bejelentette első nyári igazolást a Paksi FC. A 26 éves középpályás az élvonaltól búcsúzó Kisvárda Master Goodtól teszi át székhelyét az atomvárosba.

Teol.hu

Az elsősorban támadó középpályásként szerepeltethető Ötvös Bence Nyíregyházán nevelkedett, ahonnan 2021 januárjában igazolt először kölcsönben, majd később végleg Kisvárdára. A piros-fehéreknél kerek száz NB I-es mérkőzésen szerzett rutint, amit most a Paksi FC-nél növelhet tovább. A 26 éves játékos a mögöttünk hagyott idényben huszonkilenc élvonalbeli találkozó szerepelt a kiesett szabolcsiaknál, ezeken két asszisztot jegyzett.

Ötvös Bence és Haraszti Zsolt ügyvezető az aláírást követően
Forrás: paksifc.hu

„Nagyon örülök, hogy Pakson folytathatom. Egy kicsit bánom, hogy nem tudtam előbb érkezni, és részesülni a nemrég zárult szezon sikereiből, de hasonló célokkal jöttem. Szeretném jövőre már belülről átélni mindazt, amin az elmúlt hetekben átment a klub. Szeretnék az európai kupaporondon segíteni a csapatnak, a Kisvárdával már volt alkalmam belekóstolni azokba a párharcokba is. Minden erőmmel azon leszek tehát, hogy a teljesítményemmel a csapat hasznára legyek. Úgy gondolom, Bognár György játékfilozófiája feküdni fog, szeretem a kezdeményező, támadószellemű játékot. Sok jót hallottam a vezetőedzőről, várom a közös munkát” – fogalmazott a három évre szóló kontraktusa aláírását követően paksifc.hu oldalnak Ötvös Bence.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!