Hírek

2009.05.20. 15:11

Megvertek egy kalauzt az egri vasútállomáson

Megvert két részeg férfi egy kalauzt az egri vasútállomáson; a vonatkísérő orrcsonttörést szenvedett

mti

Az egyik verekedőről elfogása után kiderült, hogy körözi a rendőrség - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A hétfő este történt incidens során a kalauz a forgalmi iroda előtt keveredett szóváltásba a két ittas, hangoskodó férfival, akik ütlegelni kezdték. A verésnek a vasutas egyik kollégájának  közbelépése vetett véget.

A  két támadót - egy 34, illetve egy 28 éves helyi férfit - a rendőrjárőrök a helyszínen elfogták.

A férfiak ellen az egri rendőrkapitányság bűnügyi osztálya indított eljárást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, illetve garázdaság megalapozott gyanúja miatt. Miután pedig a 34  éves gyanúsított körözés alatt állt, ezért a rendőrök bevitték az  egri börtönbe - mondta Soltész Bálint.

Egyébként május 11-én már törtét egy hasonló eset a hevesi megyeszékhelyen, amikor két részeg fiatal rátámadt egy sofőrre a város buszpályaudvarán. A sofőr ugyanis ittasságuk miatt nem akarta felengedni őket az Egerből induló helyközi járatra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!