Hírek

2009.07.29. 09:25

Massa enni kért

Megjött az étvágya Felipe Massának, a Ferrari brazil pilótájának, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén szenvedett súlyos balesetet.

MTI

"Felipe először mondta, hogy éhes, és szeretne enni valamit - mondta a globo.com nevű brazil hírportálnak a versenyző mellette  tartózkodó édesapja. - Egyelőre azonban nem vehet magához szilárd  táplálékot."

Luis Antonio Massa hozzátette, hogy fia sem a hungaroringi  futamra, sem a szerencsétlenségre nem emlékszik, és hogy akár már  csütörtökön átszállíthatják egy párizsi magánklinikára. Hogy azután  Sao Pauló-i otthonában vagy monte-carlói lakhelyén folytatja-e a  lábadozást, még nem döntötték el.



A tavalyi világbajnokságon második helyen záró pilótát szombaton  az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó  fejen találta, s ezután 190 km/órás sebességgel a gumifalnak  csapódott. Koponyatöréssel szállították be az Állami Egészségügyi  Központ Pap Károly utcai intézményének intenzív osztályára, ahol  megoperálták. Massa tudja a végtagjait mozgatni, hétfőn levették a  lélegeztetőgépről, és rendszeresen kommunikál a családtagjaival,  akik vasárnap érkeztek a magyar fővárosba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!