Hírek

2010.03.13. 09:48

Dávid: Bokros végigcsinálja!

Dávid Ibolya szerint jól áll ajánlószelvények gyűjtésében az MDF, de ennek ellenére képsek lesznek indulni a választásokon.

NOL.hu

Meglesz a budapesti MDF-lista március 19-re, mondja Dávid Ibolya, aki szerint a „Fidesz Közlöny” terjeszti azt, hogy katasztrofálisan állnak. A vészcsengőt csak azért nyomták meg, hogy az MDF magabiztosan állíthasson listát.

"Általában száz szelvény hiányzik, de ez óráról órára változik a jó irányba. De szükségünk van a tudatos választókra, akik az utolsó héten elhozzák az ajánlószelvényüket, mert az MDF-re akarnak szavazni - mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke a Népszabadságnak adott interjújában.

A pártelnök szerint Bokros Lajos nem fog most, a kampány finisében kilépni a pártból. - „Ibolya, végigcsinálom”, ezt mondta nekem Bokros Lajos. A csapatban mindenki így van ezzel, a jelöltjeink, a kampánystáb is. De a Fidesznek és másoknak is érdeke, hogy az MDF leszoruljon a pályáról. - jelentette ki a konzervatív politikus.

"Ez a hisztériakeltés arról szól, hogy el kell némítani Bokros Lajost, el kell némítani a fórumot, mert Gripen-botrányról beszéltünk, hangoskodtunk a Margit híd felújítása és a parkolási botrányok miatt, melyekben, komoly a gyanú, hogy mindkét nagy párt, a Fidesz és az MSZP is részt vett" - mondta Dávid Ibolya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!