Hírek

2010.03.12. 09:50

Kik és mennyire korruptak? - Válaszoljon!

A hazai gazdasági élet szereplői – legyen szó vezetőkről vagy alkalmazottakról – vajon mennyiben tudják elkerülni a korrupciót? A versenyképesség, a hosszú távú működés érdekében tett vagy elutasított tisztességtelen ajánlatok döntően befolyásolhatják a cégek jövőképét vagy éppen erőforrásaik kihasználtságát. De kik a korruptak?

Világgazdaság

A DGS Global Research egy teljesen anonim kutatás keretében vizsgálja és keresi a Világgazdaság felkérésére a hazai korrupciós fertőzöttséget, okait és következményeit, valamint az erről kialakult általános képet.

Az 5 perces online felmérés 20 korrupcióval kapcsolatos, valamint 5 statisztikai kérdést tartalmaz. A kitöltők semmilyen módon nem beazonosíthatóak. A folyamatban lévő, de már eddig is jelentős számú cégtulajdonos és vezető válaszait tartalmazó felmérés eredményeit 2010. március 25-én egy nagyszabású sajtónyilvános konferencián mutatja be a DGS Global Research, ahol ismert közéleti, valamint gazdasági vezetők járják körül a témát – számolt be Dara Péter ügyvezető igazgató.

A konferencia programja a tanácsadócég honlapján érhető el.

A mindenki számára szabadon hozzáférhető kutatási kérdőív – mely többek között arra keres választ, hogy kiket tartanak leginkább megvehetőnek, érdemes-e küzdeni a korrupció ellen, van-e különbség lobbizás és korrupció között – a DGS Global Research oldalán tölthető ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!