Hírek

2010.03.01. 11:27

Kisteleki: nem a bundabotrány miatt mondtam le

A hétfői rendkívüli közgyűlésen hivatalosan is bejelentette lemondását az MLSZ elnöke. Kisteleki István állítja, nem a bundabotrány miatt távozik az elnöki posztról.

Világgazdaság Online - atv.hu

Kisteleki István az MLSZ hétfői rendkívüli közgyűlésén hivatalosan is bejelentette lemondását a szövetség elnöki posztjáról – tudta meg az atv.hu. Kisteleki arról ugyan nem beszélt, hogy miért pont most válik meg a pozíciótól, azt viszont hangsúlyozta, hogy távozásának nincs köze a kipattant bundabotrányhoz. Szerinte egyszerűen csak eljött az idő, hogy valaki más vegye át a helyét.

A leköszönő elnök azonban nem zárta ki, hogy egyszer visszatér az MLSZ élére.

Amíg nem nevezik ki Kisteleki utódját, addig – a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem Csányi Sándor, hanem – az egyik alelnök, Nemes Ferenc veszi át a szervezet irányítását.

Az új elnököt a következő közgyűlésen választja meg a Magyar Labdarúgó Szövetség. Pontos időpontot még nem tűzött ki az elnökség, de várhatóan májusban ülnek össze ismét a tagok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!