Hírek

2010.03.30. 15:14

Tanárverés az általános iskolai földrajzórán

Megütötte az őt fegyelmező tanárt egy 14 éves lány egy debreceni általános iskola földrajzóráján kedd reggel. A tanulót a rendőrség előállította és nyomozást indítottak.

MTI

A debreceni Tégláskertben lévő egyik általános iskolában a keddi második órán megverte 52 éves földrajztanárát az egyik diák. A 14 éves lányt minősíthetetlen viselkedése miatt többször figyelmeztette a tanár, majd amikor azt mondta neki, hogy az igazgatóhoz viszi, a lány előbb nekidobta a tolltartóját, majd odalépett hozzá és arcul ütötte – mondta el debreceni rendőrkapitányság hivatalvezetője. Míg a tanár a történteket jelentette az igazgatónak, addig a lány elhagyta az iskola épületét.

A tanuló intézeti nevelt, akit a lakásotthonban találtak meg a rendőrök, majd előállították, a szemtanúkat pedig meghallgatják - közölte Juhászné Kiss Katalin rendőr őrnagy. A debreceni rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűncselekmény miatt indított nyomozást az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!