Hírek

2010.03.25. 12:02

Vona: Nem tudjuk korrupcióban felvenni a versenyt az SZDSZ-szel!

A Jobbik listavezetője az MTV választási műsorában beszélt a párt legfontosabb célkitűzéseiről: a gazdaság élénkítéséről, a nyugdíjrendszerről átalakításáról, az energiaszektor államosításáról, a közbiztonság megteremtéséről és a politikusok felelősségre vonásáról

Hiradó.hu

A Jobbik választási programjával kapcsolatban a politikus elmondta: a párt elsőként hozta nyilvánosságra a programját és furcsálja, hogy azt a rivális pártok január 16-a óta nem „szedték szét”, holott tudja, hogy „a Jobbik torkát sokan szeretnék átharapni” - mondta Vona Gábor az MTV választási műsorában.

A programban foglaltak nagy része négy év alatt számon kérhető – mondta Vona Gábor, majd hozzátette: a Jobbik három alapvető célja a közbiztonság megteremtése, a magyar gazdaság helyreállítása és a politikusi bűnözés felszámolása. Utóbbit úgy képzeli el a párt, hogy a bűncselekményt elkövető politikusokat „dupla büntetéssel” szankcionálja, s megjegyezte: véleménye szerint az MSZP-t és az SZDSZ-t felülmúlni korrupcióban szinte lehetetlen.

A cikk folytatásából megtudhatja a Jobbik gazdaságpolitikai- és nyugdíjterveit!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!