Hírek

2010.07.19. 10:47

Már nem jósol Stumpf, a Fidesz Cassandrája

Többé-kevésbé bejönnek politikai jóslatai Stumpf Istvánnak, akinek a második Orbán-kormány ideje alatt a kétharmados felhatalmazás birtokában olyan távlati programot kell megfogalmazni a Fidesznek, ami nem a következő ciklusig tart, hanem keretet mutat a következő 10–15 évre.

Népszabadság

Szociológiai értelemben szinte már meg is nyertük a választásokat” – állítólag Stumpf István valamikor 2002 elején, az Orbán Viktor miniszterelnök mellett működő csúcstanácsadók, a „hatosfogat” egyik értekezletén így reagált az aggodalmakra, hogy Ron Werber „gyűlöletkampánya” esetleg hatásos is lehet, jön fel az MSZP – olvasható a Népszabadságban. A kancelláriaminiszter tévedett, ugyanis az MSZP nyert.

Van olyan elszólása azonban Stumpf Istvánnak, ami végül be is jött: az 1998-as választások előtt – nem publikusan – azt mondta, hogy „Gyurcsány Ferencre oda kell figyelni, előbb vagy utóbb átveszi az MSZP-t.”

A cikk nem ért véget, lapozzon

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!