Hírek

2010.07.06. 15:47

Zalaapátiban nyerték a lottóötöst

Már nem titok: Zalában adták fel azt a szelvényt, amellyel tulajdonosa minden idők második legnagyobb ötöslottó nyereményét viheti haza. A település nevét ugyan a Szerencsejáték Zrt. nem hozta nyilvánosságra, de a Zalai Hírlap kiderítette, Zalaapáti postájában adták fel a 3,177 milliárdot érő szelvényt.

BAMA

Zalaapátiban a nap folyamán futótűzént terjedt el a hír: az utcán, a kocsmában, a postán mindenki találgatásokba bocsátkozott. Sokak tették fel hangosan a következő kérdést: ki nyerte meg a milliárdokat? – írja a zalaihirlap.hu.

A lap beszámolója szerint a nyertes kilétéről senki sem tud biztosat, de a településen többektől hallottuk, hogy a községben működő pszichiátrai intézet betegei is sokat lottóznak – előfordulhat, hogy közülük kerül ki a nyertes.

Ugyanakkor olyan információ is eljutott a megyei napilaphoz, hogy számos átutazó Zalaapáti postájában adja fel a szelvényét, így nem is biztos, hogy a nyertes Zala megyében él.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!