Hírek

2010.08.31. 17:27

Vezetőváltások az NFÜ-ben

Több fontos posztra a régiek helyére új vezető került a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségben. A pályáztatási gyakorlatban szükséges változtatásokat indokolta a vezetőváltásokat a hivatal.

Világgazdaság Online

Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) elnöke 2010. szeptember 1-i hatállyal gazdasági elnökhelyettessé nevezte ki Huba Bencét, a korábbi zöld tárca fejlesztési igazgatóságának vezetőjét.

Több irányító hatóság (ih) élére is új vezető került.  Ezentúl Csapody Dániel a Közigazgatási Reform Programok (KÖZOP) és Siba Ignác a Gazdaságfejlesztési Programok (GOP) Irányító Hatóság vezetője.

Mint az NFÜ közleményéből kiderül, dr. Homolya Róbert, az ügynökség végrehajtási elnökhelyettes jelenlegi feladatai ellátása mellett megbízást kapott a Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóság vezetésére. További változás, hogy ezentúl Berey Edit kabinetvezetői beosztása mellett irányítja a humánpolitikai főosztály tevékenységét is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!