Hírek

2010.12.06. 10:56

Nézze meg a világ legszebb szállodáit!

Mivel az orosz milliárdosok a világ felsőkategóriás szállodáinak gyakori vendégei az orosz Aeroflot légitársaság az ő véleményükre alapozva közzétette 2010 nyolc legszebb szállodáját. A legszebbek között több európai ház is szerepel.

Turizmus Panoráma Bulletin - Világgazdaság Online

A helyezéseknél döntő szempont volt a külcsín: főleg a belső enteriőrök alapján döntöttek, de a helyszín sem volt mellékes.

A cikkhez tartozó galériát itt találja!

Az Aeroflot Style szerint a világ legszebb szállodája Royal Mansour a marokkói Marrakeshben, majd következik a sanghaji The Waterhouse at South Bund, a montenegrói Aman Sveti Stefan, a londoni Four Seasons at Park Lane, a berlini Soho House, az ausztráliai Saffire Freycinet, amely Tasmánia szigetén található, a stockholmi Nobis Hotel, valamint a New York-i Smith Tribeca, amely a Thompson csoport tagja.

A szállodák egy része új, míg mások éppen attól kerültek rá a legszebbek listájára, hogy bár régiek, de friss dizájnjuk nem egyszerűen luxust sugároz, hanem a történelmi környezet vagy az értékes műkincsekkel teli belső enteriőr miatt felejthetetlen. Némelyik szálloda bemutatásánál a magazin megjegyzi azt is, hogy kik is laktak valaha abban a hotelben vagy a mai elődjében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!