Hírek

2011.07.27. 10:34

A WestEnd tetejéről ugrott a halálba a gázoló

Öngyilkos lett a szegedi gázoló Budapesten, a férfi egy 16 éves lányt ütött el, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. Országos körözést adtak ki ellene.

MTI

Öngyilkosságot követett el Budapesten az a 48 éves szegedi férfi, aki elütött egy lányt, majd a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta.
Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a baleset hétfőn kora délután történt Szeged-Szentmihályon. Egy 16 éves helybeli lány gyalogolt az út jobb oldalán, s egy arra haladó kisteherautó elütötte. Az autó vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A fiatal lányt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.



A rendőrség országos körözést adott ki egy 48 éves szegedi férfi ellen. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kedd este jelezte, hogy a keresett férfi leugrott az egyik fővárosi bevásárlóközpont - a WestEnd - tetőteraszáról és életét vesztette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!