Hírek

2012.11.07. 11:57

Romney imádkozik Obamáért

Mitt Romney republikánus jelölt választási veresége után hívei körében tartott beszédében gratulált a győztes Obamának és családjának, illetve saját feleségének és szavazóinak is megköszönte a támogatást.

Mint mondta, hisz Amerikában és a nemzetben, mindenkit arra kért, hogy imádkozzanak az állam sikeres irányításáért,  híveitől pedig elnézést kért, hogy nem válthatja valóra az álmaikat.

Gratuláltam Barack Obamának a győzelemhez - kezdte beszédét az elnökválasztáson alulmaradt Mitt Romney, Külön megköszönte alelnökjelöltje, Paul Ryan közreműködését, aki „felesége mellett életében a legjobb választás volt”.

"Mindent beleadtunk ebbe a kampányba" - mondta a Romney, és hozzátette: szerette volna, ha valóra válthatja a támogatói álmait, és más irányba vezetheti az országot, de a nép másik vezetőt választott. "Hiszek Amerikában, és hiszek az amerikaiakban" – zárta végül beszédét a csalódott republikánus vezető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!