Hírek

2013.04.30. 07:59

Családi tragédia Üllőn: három ember meghalt

A 74 éves S. Ferenc hétfő este Üllő egyik családi házának udvarán többször meglőtte élettársát, a nő fiát és édesanyját, majd öngyilkos lett.

MTI

Beluzsárné Belicza Andrea a kevéssel este hat óra előtt történt esettel kapcsolatban elmondta, hogy a lövések következtében S. Ferenc 64 éves élettársa, az ő 41 éves fia és a lövöldöző a helyszínen meghalt. A nő édesanyját kórházba vitték.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést, a történtek hátteréről még nincs bővebb információ - tette hozzá a szóvivő.
Több hírforrás arról számolt be, hogy a lövöldözés az Árvácska utca és a Liliom utca sarkán kezdődött, a tettes állítólag a nyílt utcán nyitott tüzet.

A mentők sajtóügyeletese nem adott tájékoztatást, de az MTI úgy tudja, hogy a sérült asszony életveszélyes állapotban van, helikopterrel vitték Budapestre, a baleseti intézetbe. A hvg.hu információja szerint a baleseti intézetből a sérültet továbbszállították, mivel az ottani intenzív osztályon nem volt hely.

Fehér Imre (Fidesz - KDNP), a több mint 11 ezer lakosú Üllő alpolgármestere az MTI érdeklődésére elmondta, az önkormányzathoz nem jutottak el olyan hírek, melyek szerint a több mint tíz éve az Akácfa utcában lakó család tagjai között ekkora ellentétek feszültek volna. Tájékoztatása szerint a városban általános a döbbenet.
Az alpolgármester elmondta, hogy a bűncselekmény egy "átlagos" családi házas övezetben, Üllő északi részén történt, a tragédia elszenvedőiről (a család tagjairól) pedig csupán annyit hallani, hogy meglehetősen zárkózottan éltek.

Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője hétfőn, kevéssel este 10 óra előtt az MTI ismételt érdeklődésére közölte: az eljárást a gyilkossággal gyanúsított idős férfi ellen ugyanúgy lefolytatják, mintha életben lenne, hiszen a súlyos bűncselekmény indítékát ki kell deríteni. A munkában szakértők segítik a rendőrséget. A nyomozók már több szomszédot kihallgattak, de az adatgyűjtés még sokáig eltarthat - tette hozzá a szóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!