Ingatlanajánló

2024.04.21. 19:00

Elege van Dombóvárból? Irány Döbrököz!

Döbröközi 100 négyzetméteres, 4 szobás ház keresi új lakóit. Ha gondolkodott már abban, hogy a környéken vegyen egy házat, akkor garantáljuk, hogy ezt meg akarja majd tekinteni személyesen is.

Teol.hu

A képek magukért beszélnek: 3 szint a falu közepén, mégis szinte szomszédmentes környezetben. Melléképület is van a telken, így a hobbiját is kiélheti anélkül, hogy a családja agyára menne vele. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Döbröközön megvételre kínálok egy 80-as években átépített tetőteres, erkélyes, hall + 4 szobás családi házat, melléképülettel.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Elosztása: nappali, konyha, közlekedő, alsó szinten 2 szoba, felső szinten galéria + 2 szoba, erkély. Szuterénben: kazántér, fatárolóval.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan teljesen faluközpontban található, közel a bolt, buszmegálló, posta, iskola, óvoda.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Szerkezete: vegyes falazat, fafödémmel + beton födémmel vegyesen. A házhoz tégla melléképület is tartozik.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ház központi fűtéssel rendelkezik, a melegvizet pedig villanybojler állítja elő. A jelenlegi étkezőben található egy kandalló, mely nyitott égésterű, jelenleg is üzemképes, mint plusz fűtési alternatíva áll rendelkezésre.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan zöld környezetben helyezkedik el, a főútról pár méter magánút vezet a házig. Egy közvetlen szomszéd van csak ami balra található.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan hitellel, falusi CSOK-kal is megvásárolható!”[...]

Fotó: ingatlanbazar.hu

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!