Ingatlanbazár

2024.05.19. 18:00

Igen szépen felújított lakást vehet most Tamásiban!

Jó ízléssel teljesen felújított a lakást keresi új lakóit Tamásiban. Két szoba és két félszoba garantálja, hogy mindenkinek legyen egy kis helye a lakásban, ami csak az övé. Ide tényleg csak beköltözni kell.

Teol.hu

 A közelben minden van, óvoda, iskola, és park is, amire egyként a lakás ablakai is néznek. Ha nem akar kertet gondozni, jó megoldás lehet ez a lakás!

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Csodálatosan szép, kulcsrakész ékszerdoboz, zöldre parkos környezetre néző kilátással!

Tamásiban, a József Attila lakótelepen megvételre kínálok egy fantasztikusan szép, full felújított minőségi lakást!

Fotó: ingatlanbazar.hu

A lakás típusa: 3. emelet, csúszó zsalus, amerikai konyha nappali + 1 és 2 fél hálószoba, közlekedő, erkély, kamra, fürdő + wc. A pincében saját tároló tartozik a lakáshoz.

Fűtés típusa: elektromos / klíma és finn panel. Közművek: víz, villany, szennyvíz, - gáz a lakóházban a folyosón.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A lakás Az elmúlt egy éven belül került frissen felújításra, ami a szó legszorosabb értelmében mindenre kiterjedő részletességgel, nagy gondossággal került elvégésre.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Felújítás érinti az alábbi szerkezeti elemeket: víz és villanyvezetékek cseréje hálózatbővítéssel, H tarifa kialakításával, új dugaljak és konnektorok, új lámpatestek, hideg és meleg burkolatok cseréje, bejárati ajtó, kültéri és beltéri nyílászárók cseréje, falak felvakolása, glettelése, festése, aljzat kiegyenlítése és burkolása, új klíma berendezés ( hűtő és fűtő) valamint új finn panel felszerelése, új bojler, új szaniterek, új beépített wc tartály, új lézervágott korlát panel, új bútorzatok, függönyök, valamint új beépített és gépesített Ikea konyha. Az itt fent felsoroltak közül minden a lakás árának részét képezik!

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan kifinomult eleganciával, modern, fiatalos, abszolút időtálló stílusban került felújításra.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Azok számára ajánlom, akik egyedi és felújításmentes ingatlant keresnek, és igényük a minőség!.”[...]

Fotó: ingatlanbazar.hu

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!