Kék hírek, bulvár

2008.06.25. 14:30

Beleszaladt! 106 km/h-s sebességgel tépett át a városon az autós

Két körözött autót találtak és egy gyorshajtót is lekapcsoltak a földvári rendőrök annak a közlekedési akciónak a keretében, amelyet a polgárőrséggel közösen szerveztek.

T. V.

Széles János, a dunaföldvári és egyben a megyei polgárőr szervezet vezetője kezdeményezte a fokozott ellenőrzést, mely során a polgárőrség két darab autóba szerelhető rendszámfelismerőjét illetve a rendőrség sebességmérőjét valamint járőröket „vetettek be”. Széles János beszámolt róla, hogy két körözött gépjármű és több gyorshajtó, valamint egyéb közlekedési kihágást elkövető autós kézre került. A legmagasabb túllépés több mint száz százalékos volt, lakott területen belül 106 km/h-s sebességgel füleltek le egy autót. Az akció során számos autóst figyelmeztettek és bírságoltak közlekedési kihágás miatt. A polgárőrvezető elmondta, legközelebb Bonyhádon lesz ilyen koncentrált közös ellenőrzés. Dunaföldvárra is terveznek újabb akciót, akkor a vám- és pénzügyőrséggel is együttműködnek majd.  

[caption id="" align="alignleft" width="600"] Régen rossz, ha ilyen műszert lát az út mellett. Akkor hiába is fékez...
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!