Kék hírek, bulvár

2008.09.24. 09:06

Betörők éjszakája

Betörtek egy társaság telephelyére Szekszárdon, valamint egy-egy présházba Kurdon és Kocsolán és egy hétvégi házba Kaposszekcsőn.

TEOL

Betörtek egy szekszárdi társaság telephelyére. Az ismeretlenek fűrészeket, telefont és klímaberendezést vittek el. A kár, mintegy negyedmillió forint – tudtuk meg Farkas Kingától, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

A mennyezeten keresztül törtek be egy présházba Kurdon. Az épületből használati tárgyaknak és szerszámgépeknek veszett nyoma. A kár, mintegy kétszázezer forint.

Egy kocsolai présházba is betörtek kedden. Innen szintén különböző használati tárgyakat loptak el, melyek értéke, mintegy kétszázezer forint.

Kővel bedobták egy óra-ékszer bolt kirakatát Dombóváron. A kirakatból dísztárgyaknak veszett nyoma. A lopással és a rongálással összesen, mintegy kilencvenezer forint kár keletkezett.

Betörtek egy hétvégi házba Kaposszekcsőn. Az ismeretlenek két gázpalackot, motoros fűrészt, valamint bozótvágót vittek el. A kár, mintegy hetvenezer forint.

Bort loptak egy pincéből Szakadáton. A kétszáz liter bor értéke, mintegy hatvanezer forint.


[caption id="" align="alignleft" width="350"] Tolnai Népújság
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!