Kék hírek, bulvár

2008.09.24. 14:01

Holtan hozták le a férfit a terményszárító tetejéről

Rosszul lett egy férfi a Dalmandi Mezőgazdasági Rt. vörösegyházi sertéstelepén egy terményszárító tetején. Megmentésére a dombóvári és a kaposvári tűzoltókat riasztották. Mire lehozták a 30 méter magas épület oldalán futó lépcsőről, már halott volt.

TEOL/Ihárosi

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól megtudtuk, nyolc óra után nem sokkal kapták a bejelentést, hogy rosszul lett egy férfi az egyik dalmandi terményszárító tetején. Megmentésére a dombóvári és kaposvári tűzoltók indultak útnak. Az épület mérete miatt utóbbiak létráskocsival siettek megmentésére. A 37 éves férfit időközben a dombóvári tűzoltók mentőheveder és mentőkötél segítségével lehozták, így a kaposvári tűzoltók visszafordultak. A férfi azonban már halott volt mire lehozták.

Hogy mi okozta halálát, azt egyelőre nem lehet tudni. Annyit sikerült megtudnunk a feltehetően üzemi baleset körülményeiről, hogy a férfi bement az új silóba, majd onnan ki is jött. Az építmény oldalán lévő lépcsősor egyik pihenőjén rosszul lett. Munkatársai  megpróbálták újraéleszteni, de ez nem sikerült. Halálának okát a boncolás állapítja meg. A Dombóvári Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja a halál okát és a munkavégzés körülményeit, tájékoztatott Kis-Csordás Béláné, a kapitányság sajtóreferense.


[caption id="" align="alignleft" width="350"] Tolnai Népújság
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!