Kék hírek, bulvár

2009.09.23. 14:49

Kistormási emberölés: az áldozat nem volt közfoglalkoztatott

Téves az az információ, hogy a nemrég Kistormáson feltételezhetően meggyilkolt férfi közfoglalkoztatott lett volna, illetve, hogy az áldozat az emberölés gyanúsítottjának beosztottja volt – tájékoztatott Csapó László, Kistormás polgármestere.

TEOL/S.K.

Mint megírtuk: holttestet találtak egy kistormási kukoricásban. A helybéli, 64 éves férfit feltételezhetően megölték. A gyilkossággal gyanúsítottja előzetes letartóztatásba került. Helybéliektől korábban úgy értesültünk, hogy az áldozat közfoglalkoztatott, a gyanúsított pedig a közfoglalkoztatottak vezetője volt: főnök és beosztott konfliktusa zárulhatott tragédiával. Ezzel szemben Csapó László elmondta: az áldozat soha nem volt közfoglalkoztatott, a férfi a kölesdi Agrár Kft-től ment nyugdíjba. A gyanúsított áprilistól július közepéig volt a kistormási közfoglalkoztatottak vezetője. A két férfi között egykor valóban létezett főnök-beosztotti viszony, de fordított: az áldozat évekkel ezelőtt a kistormási szárító vezetője volt, a gyanúsított pedig akkor az ő beosztottja. A két ember között valóban létezett konfliktus, de az már hosszú évekkel ezelőttre nyúlik vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!