Kék hírek, bulvár

2011.03.21. 18:11

Könnyű sérüléssel megúszta a halálos baleset okozója - fotók

Ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra annak Volkswagennek a vezetője, aki halálos balesetet okozott.

TEOL

A vétlen autós meghalt, egy nő pedig súlyosan megsérült abban a balesetben, ami hétfőn dél körül történt az 55-ös úton Pörbölynél.

Egy Baja felé tartó Volkswagen Polo ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy szemből szabályosan érkező Renault személyautónak - tudta meg a TEOL.hu dr. Buda Bernadettől, a Szekszárdi Rendőrkapitányság sajtóreferensétől.

A balesetben vétlen - Renault-ot vezető - férfi a helyszínen életét vesztette, utasa, egy nő súlyosan megsérült. 

Információink szerint a balesetet okozó kaposújlaki férfi könnyű sérüléssel megúszta.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] A bátaszéki tűzoltók vágták ki a roncsban rekedteket Fotó: Bátaszéki Önkéntes Tűzoltóság
[/caption]
A balesethez a Bátaszéki Önkéntes Tűzoltóság két járművel és 13 tűzoltóval vonult. A roncsba rekedteket a lánglovagok vágták ki. A súlyosan sérült nőt mentőhelikopter vitte kórházba.

A baleset helyszínén - a Pörböly helységnév táblánál - teljes szélességében lezárták az 55-ös utat. Az útzár déltől negyed négyig tartott.


További fényképeket a bátaszéki tűzoltóság honlapján tekinthet meg! Kattintson!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!