Kék hírek, bulvár

2011.05.14. 21:25

Megvan a megállapodás, átalakulhat a művelődési ház

Címkék#harc

Megvan a megállapodás a harci művelődési ház átalakítását célzó beruházás projektmenedzseri, illetve műszaki ellenőri feladatainak elvégzésére az önkormányzat és a feladatot ellátó cég között – tájékoztatott dr. Fábián László körjegyző.

TEOL/S.Zs.

Mint az ismert, a harci önkormányzat 32 millió forintot nyert az ún. IKSZT-pályázaton az ingatlan felújítására, átalakítására. A községben tavaly már megtörtént a kivitelező kiválasztása, és az átalakítást megelőző bontási munkákat is elvégezték.

A kivitelezést azonban nem lehetett megkezdeni, mert kiderült, hogy a hárommillió forintba kerülő kiviteli tervek nem készültek el, és vita volt arról, hogy azt kinek kellett volna elkészítenie.

A beruházást emiatt felfüggesztették. Most elölről kezdődött a projekt előkészítése. A héten indul az új kivitelező kiválasztását célzó közbeszerzési eljárás, az ajánlattételi felhívások kiküldésével.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!