Kék hírek, bulvár

2011.10.10. 11:27

Három baleset: egy súlyos, két könnyű sérült

Egy ember súlyos, kettő könnyű sérülést szenvedett három különböző balesetben a hétvégén.

TEOL

Egy kerékpáros közlekedett Bölcske felől Paks irányába a Bölcskei utcában Madocsán. A biciklis elvesztette uralmát a járműve felett és elesett. Nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett - tudta meg a TEOL.hu Farkas Kingától, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Egy helyi lakos haladt Tolnán Chevrolet márkájú autójával a Deák Ferenc Tér utca és a Pajta Tér kereszteződésében a Rétisor utca felől Fadd irányába. A kocsi vezetője járműve elejével egy Szekszárd felől Fadd irányába haladó biciklis hátsó kerekének ütközött. A balesetben a kerékpáros nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy Fiat Puntó vezetője közlekedett autójával a 61-es számú úton Dunaföldvár felől előszállás irányába. Az autós elmondása szerint megijedt az esős időben a szemből közlekedő járműtől és fékezett. Az autó megcsúszott, vezetője elvesztette a jármű felett az irányítást és az úttest bal oldalán álló jelzőtáblának ütközött, majd árokba sodródott, ahol a Punto a tetejére borult. A kocsi vezetője könnyű sérüléssel megúszta. A kár, mintegy 220 ezer forint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!