Kék hírek, bulvár

2011.10.27. 17:27

Mindent bevallott a rendőrségen a 27 éves férfi

Őrizetbe vettek a rendőrök egy 27 éves gerjeni férfit, aki jelenleg Pakson és él és több bűncselekménnyel is gyanúsítják, tájékoztatott Heisler Judit, a Paksi Rendőrkapitányság sajtóreferense.

TEOL/I.I.

A gyanúsított a bűncselekményeket elismerte, házkutatás során a rendőrség megtalálta és lefoglalta az ellopott értéktárgyakat. A férfi október 22-én este az atomerőmű horgásztava mögött a Duna töltésen leállított gépkocsiból személyes iratokat és egy fényképezőgépet lopott el.

Három nappal később azt vették észre a tulajdonosok, hogy a Kurcsatov utcai garázssoron megpróbáltak betörni két gépkocsitárolóba, egy harmadikból pedig el is vittek egy motoros kesztyűt, leszívtak 5 litert benzint és megrongáltak egy motort.

A lopási kár 25 ezer forint a rongálással viszont mintegy 130 ezer forint kár keletkezett. Október 26-án a Deák utcában a ház folyosóján elhelyezett kézitáskából pénztárcát loptak el amelyben bankkártya és készpénz volt. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

TEOL/I.I. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!