Kék hírek, bulvár

2012.07.10. 18:16

Szekszárdon érettségizett az eltűnt pszichológusnő

Címkék#Szekszárd

Eltűnése miatt keresi a Pécsi Rendőrkapitányság a 25 éves Bándy Katát, aki jelenleg pécsi lakos és a szekszárdi Garay Gimnáziumban érettségizett 2004-ben.

TEOL/I.I.

A felhívás szerint a fiatal nő szombatról vasárnapra virradóra tűnt el. A Nagy Jenő utcai sörözőtől gyalogosan, egyedül indult haza, de otthonába nem érkezett meg, és azóta életjelet nem ad magáról. Személyleírása: kb. 165 cm magas, vékony testalkatú, váll alá érő szőke-vörösesszőke, festett hajú.

Eltűnéskor fekete, pántos felsőt és narancssárga szoknyát viselt, vékony világos keskeny övvel, fém csattal, valamint barna színű szandált. Kék-fehér csíkos barna bőrpántos táska volt nála. A rendőrség kéri, hogy aki tartózkodási helyéről bármit tud jelentkezzen a 107 vagy a 112 segélyhívón.

A Facebookon megosztási hullám indult megtalálása érdekében. Úgy tudni, hogy a Király utcában még rögzítették a térfigyelő-kamerák. Profilja szerint 2011 óta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pszichológusa. Barátai kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik hollétével kapcsolatban, hívja a 107-et vagy a 06/30/773-93-45-ös számot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!