Kék hírek, bulvár

2013.01.29. 12:48

Régóta körözött bűnözőt fogtak el a rendőrök

Egy régóta körözött bűnözőt sikerült a rendőröknek a média és a lakosság hathatós segítségével elfogni a főváros környékén.

TEOL

Több, mint fél éve kereste a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a 37 éves, büntetett előéletű, döbröközi férfit, akit január 25-én fogtak el a főváros környékén - közölte a TEOL-lal Kitanics Zsuzsanna rendőr őrnagy, a kapitányság sajtóreferense.

Az eltelt hónapok során többször jelent meg Sz. Zoltán fényképes körözési tájékoztatója a Tolnai Népújságban illetve a TEOL Hírportálon és más médiákban. Emellett a rendőrök újra és újra ellenőrizték a vélhető tartózkodási helyeinek mindegyikét. A kitartó munka végül eredményre vezetett, s elfogták a bűnözőt.

A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő férfi több betöréses lopást illetve lopást követett el a megalapozott gyanú szerint még a tavalyi évben, jellemzően Döbröközön.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!