Kék hírek, bulvár

2013.12.17. 09:44

Kalapáccsal ütötte le az apát a fiú, életveszélyben a férfi

Egy kalapács is előkerült a dulakodás során, amely testi sértésbe torkollott egy kölesdi apa és fia között tegnap délután. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított.

TEOL

Egy családi veszekedés során bántalmazta egymást otthonukban egy apa és fia 2013. december 16-án 16 óra körüli időben Kölesden. A kölesdi férfi előzetes szóváltást követően dulakodni, verekedni kezdett 22 éves fiával, amelyhez egy kalapácsot is igénybe vett. A dulakodás során a szerszám a fiú kezébe került és azzal ütötte meg apját.

Az verekedés következtében a fiú 8 napon belül, míg az apa 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérülést szenvedett. A sérült személyeket a mentők kórházba szállították. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a 22 éves fiatalembert gyanúsítottként hallgatták ki életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!