Kék hírek, bulvár

2014.04.11. 12:46

Újabb súlyos baleset volt a 6-os főúton

Két személyautó frontálisan ütközött, ketten megsérültek a siófoki elágazó és Sötétévölgy között, Szekszárd közelében, a 6-os főúton pénteken. A rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

TEOL

Tűzoltó- és mentőautók vonultak hangosan szirénázva a városon keresztül pénteken délután fél egy körül. Az első információnk még úgy szólt, hogy az úgynevezett siófoki elágazónál történt egy baleset, utóbb a rendőrség közleményéből kiderült, hogy helyszín a 6-os számú főúton, a siófoki elágazó és Sötétévölgy között volt.

Az első információk szerint a 6-os számú főút 147-ik kilométerszelvényénél két személygépkocsi frontálisan összeütközött. A baleset következtében két személy megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A baleset egyik sérültjét tűzoltók szabadították ki a gépjármű roncsai közül - mondta Boros Brigitta Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták. A forgalomkorlátozás előre láthatóan 14 óra 45 percig is eltarthat - közölte a baleset után a rendőrség. Az autósok Szekszárd és Bonyhád között Szálka, vagy Zomba felé kerülhették ki a baleset helyszínét.

Déután három óra után tette közzé a hírt a police.hu, hogy a helyszínelés és műszaki mentés befejeződött, a forgalom zavartalanná vált a 6-os főúton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!