Kék hírek, bulvár

2014.09.26. 14:21

Megható történet: teljesült Szilvia néni álma

Segítségkérő levelet írt egy idős asszony. Olyan, fémből készült elemlámpára vágyott, amilyen a rendőröknek van. Nemrégiben a város rendőrkapitánya személyesen vitt neki egyet.

TEOL

Egy idős pincehelyi nő kért segítséget levélben a Tamási Rendőrkapitányságtól. Maracsik Szilvia néni minden álma egy speciális zseblámpa volt. Fémvázas elemlámpát szeretett volna venni, de a boltban azt mondták neki, hogy ilyen lámpájuk csak a rendőröknek van. Az idős hölgy levelében kifejtette, éjszakánként zajt hall kintről, és ha lenne mivel világítania, kideríthetné, ki lopakodott be az udvarába. Mindazonáltal nagyobb biztonságban is érezné így magát.

A levél eljutott dr. Bognár Szilveszter rendőr alezredeshez, a Tamási Rendőrkapitányság vezetőjéhez is, aki úgy döntött, saját pénzből szerzi be az áhított eszközt a levél írója számára.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Dr. Bognár Szilveszter, Maracsik Szilvia néni, dr. Pásztorné Tamás Erzsébet és Völgyi Gyula
[/caption]

Maracsik Szilvia néni legnagyobb örömére szeptember 25-én délután a rendőrkapitány Völgyi Gyula zászlóssal, Pincehely körzeti megbízottjával, valamint dr. Pásztorné Tamás Erzsébet bűnmegelőzési főelőadóval becsengettek hozzá, és átadták a zseblámpát a hozzá tartozó elemekkel együtt. Az idős hölgy nagyon hálás volt a figyelmességért - számolt be a megható történetről Molnár Ágnes r. őrmester, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!