Kék hírek, bulvár

2014.11.20. 08:01

Lopott biciklik keresik gazdájukat

Egy biciklitolvaj Szekszárdon tevékenykedett, az általa elvitt kerékpárok közül háromnak még nincs meg a tulajdonosa.

TEOL

A Szekszárdi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat büntetőeljárást Gy. László szekszárdi lakossal szemben. Gy. László a kihallgatása során elmondta, hogy 2014. augusztusa és októbere között több lezárt állapotú kerékpárt tulajdonított el Szekszárd területén. A sértettek nagy részét a rendőrség felkutatta, azonban három eltulajdonított kerékpár esetében nem jártunk sikerrel.

A kerékpárokat 2014. augusztus és októbere között lopta az elkövető az alábbi helyekről: a Baka János Általános Iskola előtt található korlát, a Dienes Valéria utca 10. szám előtti terület valamint a Borkombinát kerítése.
A rendőrségk kéri azokat, akiknek kerékpárját az említett időszakban a megjelölt helyekről eltulajdonították és még nem tettek feljelentést vagy egyéb információval rendelkeznek  a kerékpárok tulajdonosait illetően, azok jelentkezzenek személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon illetve telefonon hívják Zádori Lászlót a 74/501-100/3683 vagy a 0620/369-3595 számok valamelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!