Kék hírek, bulvár

2016.06.22. 18:58

Még a temetőben is kielégítette magát a 22 éves férfi

Az éppen előző büntetését töltő 22 éves férfit lopás és szeméremsértés vétsége miatt egy év négy havi börtönre ítélte a Szekszárdi Törvényszék, és két évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

I.I.

A tolnai férfi feltételes szabadságra nem bocsátható. Köteles az eljárás során felmerült több mint 186 ezer forint bűnügyi költséget megfizetni.
A szakértő szerint a kórosság mértékét el nem érő személyiségzavara van a vádlottnak. Többször volt büntetve, lopás illetve kábítószerrel visszaélés miatt. A szakképzettséggel nem rendelkező, munkanélküli vádlott a saját apjától lopott szarvasagancsot, és a kamrába betörve különféle szerszámokat is elvitt. Tavaly június 1-jén kora délután meztelenül ment ki az udvarra, ahol önkielégítést végzett. Mindezt nem csak a közvetlen szomszédja, hanem mások is láthatták. Miután a kihívott rendőrök elmentek, megismételte a mutatványt, mire a szomszéd ismét rendőri intézkedést kért. Pár nappal később szintén fényes nappal az egyik temető mellékhelyiségében végzett önkielégítést. Amikor egy budapesti férfi meglátta, a vádlott azt mondta neki, „ha úgy gondolja... ”. A sértett megbotránkozását és felháborodását látván a vádlott elszaladt.

Valamikor augusztus elején történt, hogy a férfi egy másik temetőben először a ravatalozó melletti növényzetnél, majd szintén a mellékhelyiségben végzett önkielégítést. A sértett, aki mindkét alkalommal látta a vádlottat, a második esetben számon kérte a történteket az anyaszült meztelen férfitól, aki erre úgy feldühödött, hogy letörte a mosdókagylót, majd elmenekült. Utóbbi miatt szabálysértési eljárás indult ellene.
A vádlott a lopásokat beismerte, a szeméremsértő cselekményeket tagadta, azonban a tanúk a bíróság előtt is elmondták a történteket és, hogy az rossz érzéseket keltett bennünk. Az ítélet a vádlott fellebbezése miatt nem jogerős.

I.I. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!