Közélet

2008.09.07. 16:13

Jó volt a fogás a családi napon

Címkék#Paks

Ugyan nem a verseny volt a legfontosabb az Atomerőmű Horgászegyesület vasárnapi családi napján, délelőtt mégis üresen tátongott a több száz fős rendezvénysátor, mindenki a tóparton üldögélt.

TEOL/V.T.

A többség nem hiába tette, a meleg és a magas vízállás ellenére hajlottak a botok rendesen. A legeredményesebb a női kategória győztese, Pettesch Ádámné volt 8800 grammos fogással. A férfiaknál Kelemen Zoltán, a versenyzőknél Marosi Attila nyert. A családi nap ifjúsági horgászbajnoka Rácz Péter lett, a gyermekek közt pedig Juhász Bence fogta a legtöbb halat. Délben mindenki felhagyott a pecázással, s asztalhoz ültek, melyre ezúttal a több mint négyszáz főre elkészített gulyás került. A mostani családi napon nemcsak az eredményhirdetés percei voltak ünnepélyesek, hanem az újdonsült világbajnok köszöntése is. Bokodi Barbara augusztusban szerzett csapat világbajnoki címet. Őt is, vőlegényét, Schäffer Károlyt is, aki szintén világbajnok, örökös taggá fogadta az egyesület. Ezt követően már a szórakozásé lett a főszerep, az összegyűltek közül ki táncra perdült, ki dalra fakadt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!