Közélet

2008.09.02. 19:06

Nem akadt párja a Neutron Bevetési Osztálynak Romániában

Első helyen végzett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Neutron Bevetési Osztálya a taktikai csapatok nemzetközi versenyén Bukarestben.

TEOL

[caption id="" align="alignleft" width="605"] A Neutron Bevetési Osztály csapata kiválóan teljesített Bukarestben
[/caption]

A megméretésen 18 csapat vett részt, a románok mellett két magyar (a Neutronon kívül a Terror Elhárító Szolgálat indult) és egy bolgár alakulat mérte össze erejét. A hétfős gárdák négy napon át küzdöttek egymással. A "Pokoli versenyt", a "Nukleáris kihívás", a "Halálos lövés", illetve a "Gondolkodj taktikusan vagy meghalsz" elnevezésű feladatsort a legjobb eredménnyel a Neutron teljesítette, így ők hozhatták haza az első helyezettnek járó díjat. A másik magyar csapat negyedik lett.
A Neutron Bevetési Osztály tagjai: dr. Kovács Zoltán r. ezredes, csapatvezető, Szász Sándor r. hadnagy, Felsőhi László r. hadnyag, Kéri Zoltán r. törzszászlós, Járai Antal r. törzszászlós, Oláh György r. főtörzsőrmester, Benkő Péter r. törzsőrmester.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!